...

Psikoloji Bölümü

PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ 1. SINIFLARA KÜTÜPHANE ORYANTASYONU
09/11/2023

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Fen Edebiyat Fakültesi, Psikoloji Bölümü 2023-2024  1. sınıf öğrencilerine Dr. Öğr. Üyesi Nilgün Türkileri ve Arş. Gör. Kevser Ayanlar tarafından Araştırma Yöntemleri I Dersi kapsamında Hoca Ahmed Yesevi Kütüphanesi tanıtılmıştır.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkan V. Gökhan Onmuş tarafından gerçekleştirilen oryantasyon etkinliğinde öğrenciler, kütüphane kullanımı ve basılı ve elektronik kaynaklara erişim, kitapların sterilizasyonu, kitap ödünç alma, web sayfası ve otomasyon sisteminin kullanımı gibi konularda bilgilendirilmiştir. Kütüphanenin çeşitli bölümleri tanıtılmış olup özellikle yaklaşan vize dönemi için kütüphane kapanma saatlerinin ileri saatlere alındığı aktartılmıştır.

Kütüphane lobisinde düzenlenen etkinlikte, öğrencilere kütüphanenin fiziksel alanları, Kapadokya İhtisas Kütüphanesi, Engelsiz Kütüphane Birimi, Hacı Bektaş-ı Veli İhtisas Kütüphanesi, 7/24 Okuma Salonu, toplantı odaları ve kütüphanenin diğer bölümleri tanıtılmıştır.

Gerçekleştirilen oryantasyon etkinliği için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkan V. Gökhan Onmuş'a ve Bilgisayar Mühendisliği bölümü kısmi zamanlı öğrencisi Merve Keskin'e bölüm olarak çok teşekkür ederiz.